Şırnak

Fuat Avni'nin seçimde hile yapılacağı iddiası

15:32 31 Ekim 2015 2 Yorum Var
Fuat Avni'nin seçimde hile yapılacağı iddiası

Eğitim Bir-Sen Şırnak Şube Başkanı Çatı, Fuat Avni olarak bilinen kişinin yayınladığı iddialara ilişkin açıklama yaptı

 Eğitim Bir-Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı, kamuoyunda Fuat Avni olarak bilinen kişinin twitter adresinden yayınladığı seçimde görev yapan kişler arasında yer alan Şırnak'taki üyelerinin iddialarla hiçbir alakasının olmadığını belirtti.

Çatı, yaptığı yazılı açıklamada, Paralel Devlet Yapılanmasına yakınlığıyla bilinen Fuat Avni'nin seçime kısa süre kala 7 Haziran'daki gibi yine sandık görevlilerini hedef gösterdiğini ve bu kişilerin oy hırsızlığı yapacakları yönünde paylaşımlarda bulunduğunu kaydetti.

Türkiye'nin her tarafında görev alacak kişilerin listesinin yayınlanmasının suç olduğuna dikkati çeken Çatı, "29 Ekim'de tarihinde Fuat Avni adlı twitter hesabından Şırnakta seçim hilesi yapacakların listesi başlığıyla atılan twitte üyemiz olan Aykut Mermer'in ismi de geçmektedir. Ne gariptir ki Şırnak'tan iki isim geçmekte ve bu isimlerin biri KESK, biri de bizim üyemizdir. Ne kasıtla yapıldığı bilinmeyen bu twitte fuat Avni nin çuvalladığı görülmektedir .Üyemiz Mermer'in bu durumla hiç bir alakası bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Çatı, Avni'nin amacının ortamı provoke edip insanlar arasında nifak tohumları ekmek olduğunu savunarak, devlet yetkililerinin bu knuda harakete geçmesi gerektiğini aktardı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    7HAZIRANDA bunu konuyu heryerde Algı yapdı sanki heryerde hemi polis hemi dewlet secilmiş secim sorumlusu kime kime dotuyu annatıyom bu zihniyet Yalandan yaşadıgı ucun camurda atmasza ozaman kendini belirli edmez secim Emniyetli her yeri konrolaltında kimmse kimseyi kandıramaz bir gercekciyiz 13senedir yolumuz doru gercekci hak hukukla yörüyeni kimse yıkamaz yeni Anayasa bunarın DÜŞMANI
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    hdp barajı geçerse hile falan konuşulmaz 7 haziran bunu gösterdi ,tersi olursa herkez hile var diye yırtarlar kendilerini
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.