Şırnak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yeğin:

15:36 10 Mart 2016
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yeğin:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, "Silopi'de huzurun, barışın, güvenliğin yeninden tesis edilmiş olduğunu, insanların yüzünde bu mutluluğu görmek bizleri mutlu etti" dedi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde incelemelerde bulunan Yeğin, kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Savaş Konak'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yeğin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede huzurun ve sukutun yeniden tesis edildiğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışmalarını yerince görmek ve incelemelerde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştiğini aktaran Yeğin, şunları kaydetti:

"Silopi'de huzurun, barışın, güvenliğin yeninden tesis edilmiş olduğunu, insanların yüzünde bu mutluluğu görmek bizleri mutlu etti. Silopi ilçemizde bulunan bize bağlı kurumların çalışmaların görmek varsa ihtiyaçlarını sağlamak için girişimlerde bulunacağız. Buradan Cizre ilçemize geçeceğiz. Bu arada yapılan çalışmaları da inşallah yakından görme imkanımız olacaktır.”

Açıklamanın ardından Sanat Sokağı'nda vatandaşlarla sohbet eden Yeğin, İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi.

Yeğin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.