Şırnak

Halk oylamasına doğru

13:02 02 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Balveren beldesi ve merkeze bağlı köylerde referandum çalışması için kadınlarla bir araya geldi.

Merkez ilçeye bağlı Balveren beldesi, Özveren, Yoğurtçular, Cevizdüzü, Yeniaslanbaşar, Geçitboyu köylerini ziyaret eden Atan, kadınlarla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa maddelerini anlattı.

Atan, belde girişinde ellerinde "Balveren beldemize hoşgeldiniz" pankartlarıyla karşılayan kadınlara, referandumun gelecek için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, daha güçlü, istikrarlı ve huzurlu günler için herkesin "evet" demesi gerektiğini ve bu yolda bütün insanlığa büyük görevler düştüğünü söyledi.

Belde ziyaretinde yaşlı ve engelli vatandaşlarla da bir araya gelen Atan, burada yaptığı açıklamada, "Halkla kucaklaşmak bize her zaman iyi geliyor, köyün en yaşlı ninesiyle de kucaklaştık, Cumhurbaşkanımız için ülkemizin bölünmez bütünlüğü için dua aldık. Referandum için kadınlara büyük görev düşmektedir, biz kadınlar sahada olursak Allah'ın izniyle iki baharı birlikte yaşayacağız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.