Şırnak

Şırnak Valisi Su askeri birlikleri denetledi

19:13 08 Mart 2017
Şırnak Valisi Su askeri birlikleri denetledi

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, askeri üs bölgelerini denetledi.

Vali Su, Güneyçam 1. Motorlu Piyade Bölük Komutanlığı, Görmeç 4. Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı ve Siyahkaya Hudut Bölük Komutanlığını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Güneyçam 1. Motorlu Piyade Bölük Komutanlığında askerlerle sohbet eden Su, Güneyçam İlkokuluna geçti. Burada öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Vali Su, Görmeç 4. Motorlu Piyade Tabur Komutanlığın ziyaret ederek, ilgililerden brifing aldı.

Vali Su, son olarak Siyahkaya Hudut Bölük Komutanlığına geçerek, burada emekliye ayrılan güvenlik korucuları için düzenlenen törene katıldı.

Törende konuşan Su, güvenlik korucularının öneminde değinerek, "Güvenlik kuvvetlerimizin en önemli destek kaynaklarından bir tanesi de kahraman korucularımız. Askerimiz ve polisimizle beraber her yerde vatanın her parçasında kutsal vazifeyi yapan, canını ortaya koyan kahraman korucularımız. Ben bu süre zarfında yaptığınız büyük hizmetlerden, gösterdiğiniz kahramanlıklardan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyarete, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Ercan Yaşin de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.