Şırnak

İl Jandarma Komutanı Albay Keleş'e veda yemeği

10:57 03 Ağustos 2017
İl Jandarma Komutanı Albay Keleş'e veda yemeği

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Ankara Personel Daire Başkanlığına atanan İl Jandarma Komutanı Albay Hünkar Keleş onuruna veda yemeği verdi.

Vali Aktaş, bir otelde verilen yemekte yaptığı konuşmada, Keleş'e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Keleş'in bir yıldır kentte başarıyla görev yaptığını ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:

"Tabii bu görev değişiklikleri hep oluyor ve olacaktır. Hepimiz de bu kamu görevlerini çeşitli yerlerde yapmışızdır. Önemli olan bu kamu hizmetini layıkıyla yerine getirmektir. Görev yaptığım kısa süre içinde olgun duruşu ve görev anlayışıyla bütün kamu çalışanlarının, Şırnaklıların gönlünü kazanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken, ailesiyle mutlu, huzurlu bir yaşam temenni ediyorum."

İl Jandarma Komutanı Keleş de onuruna verilen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, görev yaptığı kentten ayrılmanın hüznünü yaşadığını söyledi.

Keleş, "Görev yaptığım süre içinde en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Görevler alınır, verilir. Ben bugüne kadar hiçbir göreve talip olmadım. Verilen görevin, üniformamın hakkını vermeye gayret ettim. Sizleri hep kalbimde yaşatacağım." ifadelerini kullandı.

Vali Aktaş, Keleş'e çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve kurum müdürleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.