Şırnak

Silopi Kaymakamı Konak için veda yemeği

21:04 19 Şubat 2018
Silopi Kaymakamı Konak için veda yemeği

İçişleri Bakanlığına mülkiye müfettişi olarak atanan Silopi Kaymakamı Savaş Savaş Konak için veda yemeği düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe kurum müdürleri, muhtarlar, oda ve kooperatif başkanları, esnaflar, siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı.

Savaş, yaptığı konuşmada, zor bir dönemde geldiği ilçede, şartların çok iyi seviyeye geldiğini söyledi.

Habur gibi kara trafiğinin dünya çapında yoğun olduğu bir noktada olan Silopi'nin, ticaret ve eğitim olarak hak ettiği yeri mutlaka bulacağını dile getiren Savaş, şöyle konuştu:

"Bütün çalışmalarımızda o yöndeydi. Devamında da devletin ilgisi bölgeye gittikçe artıyor. İnşallah göreceğiz. Daha mutlu daha huzurlu bir Silopi hayal ediyorum. Daha güzel şeyler olacak. Ama bu herşeyden önce bizim birlik ve beraberliğimiz içinde olacak. Bakın ben Türkiye’nin kuzeyinden geldim, en güneyinde bir yerdeyim. Ama burada birçok şeyi beraber yaptık. Bu kadar işlerin üzerinden hep beraber geldik, gelmeye de devam edeceğiz."

Etkinlikte, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu ile Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Acil Sarboğa, Konak'a ilçedeki hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.