Şırnak

Şırnak'ta Yeşilay Haftası

14:03 09 Mart 2018
Şırnak'ta Yeşilay Haftası

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Yeşilay Haftası dolaysıyla öğrencilere bağımlılıkla ilgili eğitim verildi.

Şırnak Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen eğitim programına, Vali Yardımcısı Adem Ergül, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Erkan, İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İl Müftüsü Ramazan Tolan, Yeşilay Cemiyet Başkanı Turgay Birlik ve öğrenciler katıldı.

Uzun, yapılan tüm çalışmaların çocukların geleceği için olduğunu belirterek, "Alkol, uyuşturucu ve bütün madde bağımlılıklara karşı mücadele edeceğiz." dedi.

Yeşilay Cemiyeti Başkanı Birlik ise, Türkiye genelinde son zamanlarda artan uyuşturucu madde bağımlılığı ve internet alışkanlıklarıyla ilgili ciddi çalışmalar yapıldığını aktardı.

Bütün bağımlılıklara karşı kentte de çalışmalar yürüttüklerini belirten Birlik, "Kamu kurum ve kuruluşlarımızın bağımlılıklarla ilgili desteğini yakından alıyoruz, çünkü bu mücadeleyi tek başımıza yapmamız çok zor. Kentte gerek sigara bırakma kampanyası gerek diğer çalışmalarımızda stantlar açarak halkımızı bağımlılıklarla ilgili uyarı çalışmalarımız sürecektir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.