Şırnak

İstanbul’dan Silopi'ye yardım

16:41 04 Nisan 2018
İstanbul’dan Silopi'ye yardım

İstanbul’da bir okulun öğrencileri tarafından toplanan kitap, kırtasiye ve oyuncaklar, Silopi ilçesinde öğrencilere dağıtıldı.

İstanbul Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenciler tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri, Silopi ilçesine bağlı Çalışkan beldesine ulaştı.

Yardım malzemeleri, MHP Çalışkan Belde Başkanı Hasan İnal ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin İnal tarafından Irak sınırındaki Çalışkan beldesi öğrencilerine ulaştırıldı.

MHP Çalışkan Belde Başkanı İnal, sosyal medya hesabından İstanbul Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yardım kampanyası başlattıklarını gördüğünü ve hemen onlarla irtibata geçtiğini aktardı.

İsteğine olumlu yanıt verildiğini anlatan İnal, şöyle konuştu:

"Mahalle muhtarımızla yardım kolileri aldıktan sonra okullara dağıtıma çıktık. İçinde kitap kırtasiye ve oyuncak malzemelerinden oluşan yardım kolilerimizi hem ilçe merkezinde bulunan okullara hem de beldede bulunan okulların öğrencilerine dağıttık. Yardımları gönderen İstanbul Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.