Şırnak

Şırnak, Başbakan Yıldırım'ı bekliyor

19:34 28 Mayıs 2018
Şırnak, Başbakan Yıldırım'ı bekliyor

Seçim çalışmaları kapsamında yarın Şırnak'a gelmesi beklenen Başbakan Binali Yıldırım'ı vatandaşlar heyecanla bekliyor.

Yarın kente gelecek olan Başbakan Yıldırım'ın halka hitap edeceği Atatürk Mahallesi Siirt Caddesi'nde platform oluşturdu.

Çalışmaları yerinde izleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Başbakan Yıldırım'ı büyük bir katılımla karşılamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanını karşılamaya hazır olduklarını dile getiren Erkan, şunları kaydetti:

"Günler öncesinden yapacağımız hazırlıklar tamamlandı. Başbakanı büyük coşkuyla karşılayacağız. Biz devlet büyüklerinin ağırlanmasının bereketli olacağına inanıyoruz. Şırnak halkı geride bıraktığı son iki üç yıldan sonra gerçek anlamda devletine, milletine daha bağlı bir millet haline geldi. İl kongremize Cumhurbaşkanımızın gelmesiyle bunu bir kez daha gördük. Seçim öncesi oluşan bu heyecanların seçime de pozitif yansıyacağını düşünüyorum."

Kent halkından Tahsin Uluer de Başbakan Yıldırım'ın kente gelecek olmasının heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başbakanın kenti ziyaret etmesinde orasının kalkınmasının daha hızlı sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

"Terör olaylarında Şırnak büyük bir felaketi yaşadı. Kentin çoğu yıkıldı ama devletimiz görüyorsunuz yerine en iyisini yaptı bizim için bunu da AK Parti hükumeti yaptı. Biz bu durumdan çok mutluyuz. Allah devletimize zeval vermesin. Alt ve üstyapımızla bize büyük hizmetler sundular. Bundan dolayı Başbakanımızın buraya gelmesinden çok mutluyuz ve bekliyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.