Şırnak

Teslim olan teröristten çarpıcı itiraf!

09:15 19 Mart 2019 3 Yorum Var
Teslim olan teröristten çarpıcı itiraf!

Güvenlik kaynakları, teslim olan teröristlerin ifadelerinde; terör örgütündeki çıkar kavgaları, yoz ilişkiler ve örgütteki çözülme ile kaçış oranlarındaki artışın sıklıkla belirtildiğini bildirdi.

Şırnak Silopi'de teslim olan E.A. adlı teröristin, ifadesinde; örgüte erkek arkadaşının etkisiyle katıldığını, Irak kuzeyindeki kamplarda bir süre eğitim aldığını ve sonradan diğer bölgelere gönderildiğini, bu süre içinde gördükleri ve yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu ve kaçarak teslim olduğunu söylediği öğrenildi.

Çarpık ilişkiler ve örgütten kaçışlarda artış had safhada

Teröristin ifadesinde, örgüt içerisindeki huzursuzluk ve güvensizlik ortamının sürekli arttığını, homoseksüel, çarpık ve yoz ilişkilerin çok yaygın hale geldiğini, üst düzey örgüt mensuplarının hiçbir yasağı tanımadığını, buna karşı yasağa uymayan alt düzeydeki örgüt mensuplarına ise işkence uygulandığını, işkence ve tecavüzler nedeniyle örgütten kaçanların ve kaçmak isteyenlerin arttığını, kaçamayanlar arasında ise intihar edenlerin sayısının her geçen gün yükseldiğini belirttiği öğrenildi

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • EDE46 5 yıl önce Şikayet Et
    bir tanesi de insan öldürmek bize ağır geldi huzur ve barış için kaçtık demiyor.
    Cevapla
  • eray 5 yıl önce Şikayet Et
    nokta tespit imzamı atarım...
    İlk beğenen sen ol
  • SULTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    umarım ALLAHTANKİ barça parça olur nesliniz kurur bu devletin bu milletin ekmegi kursagınızda kalır adi nankör köpekler EGRİ CETVELDEN DOGRU CİZGİ ÇIKMAZ örgütünüz baştan sona egri cetveldir bu bilmiyormusunuz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Elif 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık, ne kadar da ölümü hak ediyor olsalar da bir insan olarak üzülüyorum. Allah her masuma, her kandırılmışa ve tüm insanoğluna şeytan aleyhillane nin tuzaklarına karşı korusun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.