Yer: Şırnak! Kepçe operatörünün üstüne çığ düştü

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı nedeniyle kapanan yolu açmaya çalışan kepçe operatörü çığ altında kaldı. Operatör, çığ altındayken o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.
Kentte son dört gündür etkisini gösteren kar yağışı Beytüşşebap ilçesinde bulunan birçok köy ve mezra yolunun kapanmasına neden oldu.
Şırnak İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından ulaşıma kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.
KEPÇE OPERATÖRÜ ÇIĞ ALTINDA KALDI
Ulaşıma kapanan Beytüşşebap ilçesine bağlı Gökçe Köyü yolunun yeniden açılması için ekipler tarafından bir çok noktada çalışmalarını sürdürürken, kepçe operatörü İrfan Cin’in üstüne çığ düştü.
Çığ altında kalan kepçe operatörü Cin, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
KURTARILDI
Çığ altında kalan Şırnak İl Özel idaresine ait iş makinesi çığ altından kurtarıldı.
Kepçe operatörü İrfan Cin’de tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
YORUMLAR
1 Yorum Var