Sivas

Ulaş Belediye Başkanı Göçgün'e ziyaret

16:07 16 Eylül 2015
Ulaş Belediye Başkanı Göçgün'e ziyaret

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün'ü ziyaret etti. 

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, Göçgün'ün ilçede güzel çalışmalara imza attığını belirterek, "Belediye başkanımız güzel bir belediye hizmet binası oluşturmuş. Yapılan çalışmaları takip ediyoruz, oldukça önemli çalışmalar yapacağına da inanıyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun ise Göçgün'e ilçeye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin de Ulaş ilçesi ile Sivas arasına yapılacak 2. Organize Sanayi Bölgesinin il merkezi ile ilçeyi birbirine bağlayacağını kaydederek, Göçgün'e çalışmalarında başarı diledi. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Göçgün ise "Bizim için en büyük proje Sivas Belediyesi tarafından 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin Kovalı Mevkisine yapılacak olmasıdır. Bu proje Ulaş'ın önünü açacaktır. Yine Bostankaya'ya yapılması planlanan lojistik merkezin Ulaş'a katkısı olacak ve Sivas ile birleşmemizi sağlayacaktır" açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.