Sivas

TBMM Başkanı Yılmaz:

12:07 31 Ekim 2015
TBMM Başkanı Yılmaz:

"Seçime ne kadar fazla katılım olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek, Türkiye'nin güçlenmesi demek"

 TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "Seçime ne kadar fazla katılım olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek, Türkiye'nin güçlenmesi demek" dedi.

Yılmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince (SESOB) bir restoranda düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, "Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Yılmaz, toplantının amacının yarın yapılacak seçim ve seçime eksiksiz katılmak olduğunu ifade ederek, "Sizden istirhamımız hangi partiyi gönlünüz arzu ederse ona oy vermeniz. Seçime ne kadar fazla katılım olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek, Türkiye'nin güçlenmesi demek. Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir problem yok. Bunun için birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Sivas'ın da birlik ve beraberlik olma gününü 1 Kasım'da göstereceğine inanıyorum. Allah yüzünüzü ak eylesin" diye konuştu.

SESOB Başkanı Beşir Köksal'ın esnafın sorunlarını ilettiğini belirten Yılmaz, sorunları kısa zamanda çözmeye çalışacaklarını vurguladı.

Toplantının sonunda SESOB Başkanı Beşir Köksal, İsmet Yılmaz'a bir plaket verdi. Toplantıya, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve çok sayıda esnaf katıldı.

Yılmaz, daha sonra Aydoğan Mahallesi'ndeki Cumartesi pazarını ziyaret ederek, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi. 

TBMM Başkanı Yılmaz, ziyaretin ardından Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan’ın annesi Mahiye İlhan'ın cenaze törenine katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.