Sivas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

17:38 09 Kasım 2015
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hastaoğlu, mesaj yayımladı

 Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hastaoğlu, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı ve Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77'nci yıl dönümünde sevgi, saygı, özlem ve rahmetle andıklarını belirtti.

Atatürk'ün örnek bir lider olduğunu aktaran Hastaoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş, ölümsüz bir liderdir" ifadesini kullandı.

Hastaoğlu, şöyle devam etti:

"Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Atatürk'ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. Atatürk'ün ve aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni daha yükseklere taşımak, halkımızın refah seviyesini yükseltmek ve devletimizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.