Sivas

Emniyet personeli ve zabıtalardan tanışma ve dayanışma toplantısı

11:15 20 Kasım 2015
Emniyet personeli ve zabıtalardan tanışma ve dayanışma toplantısı

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğünce, Abdiağa Konağı’nda personele yönelik dayanışma ve tanışma programı düzenlendi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye kentteki kamu ve özel kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak vatandaşların her konuda daha iyi hizmet almasını amaçlıyor.

Belediye Başkanı Sami Aydın, programda yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının hem yerel yönetim olarak belediyelerin hem de kolluk kuvveti olan zabıtaların her zaman yanında olduğunu belirtti.

Tüm emniyet teşkilatına teşekkür eden Aydın, "Hepimizin amacı, hizmet etmek. Dolayısıyla emniyetle zabıtanın birbirine destek olması şehrimizde yaşam standardını daha iyi noktaya taşıyor" ifadesini kullandı.

Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da "Zabıta tarafından emniyetten destek istenirse bizim arkadaşlarımız zabıta personeline her konuda destek olacaktır. Bizim emniyet olarak en çok sıkıntı çektiğimiz nokta, trafik. Bu konuda da bizler zabıtanın desteğini alıyoruz" açıklamasında bulundu.

Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı ise şunları kaydetti:

"Şehrimizdeki çalışma alanımızda Emniyet Müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımızla omuz omuza çalışıyoruz. Bu sebeple böyle bir gece düzenleyerek hem emniyet teşkilatındaki amirlerimizle tanışmak hem de bundan sonraki süreçte yapabileceğimiz çalışmaları değerlendirmek istedik."

Programa, belediye başkan yardımcıları ve amirler de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.