Sivas

Sivas İl Özel İdaresi kışa hazır

16:25 01 Aralık 2015
Sivas İl Özel İdaresi kışa hazır

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, karla mücadele ekiplerinin kışa hazır olduğunu belirtti. 

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, kurumun makine parkını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İl Özel İdaresinin 2016 yılı kış tedbirlerini aldığını ve yeni kar bıçakları üretimi yaptıklarını aktaran Ayhan, "İnşallah, kış rahat geçecek, yolcularımız ulaşımlarını rahat bir şekilde yapabilecekler. Ben herkese gösterdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu emektar ekibin güçlü olması Sivas'a daha iyi hizmetlerin sunulması anlamına gelmektedir" ifadelerini kullandı. 

İşletme ve İştirakler Müdürlüğünü de ziyaret eden Ayhan, şunları kaydetti:

"İlimizin lokomotif kurumu olan Sivas İl Özel İdaresi önemli başarılara imza atıyor. Biz kalabalık bir aileyiz, insanın var olduğu her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Makine parkı atölyemizde ve sahada gezici bakım aracıyla bin 500 kez araçların bakım onarımını yaptık. Atölyemiz, kurumumuzun ana karargahı. Atölyemizde araçlarımızın iyi çalışması için personellerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Her geçen gün araçlarımız yenileniyor, buna rağmen kapanan beldelerden devredilen ve envanterimizde bulunan eski araçlara önemli müdahaleler yapılıyor. Bunun sebebi de sahada yoğun bir çalışma olmasıdır."

Sivas İl Özel İdaresinin kentin her noktasında çalışma yaptığını da aktaran Ayhan, kurumun makine ikmal binasını kentin dışına yapacakları ek binaya taşımayı hedeflediklerini belirtti. 

Ayhan'a ziyareti sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Soysal ve Alparslan Ceyhan ile Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı Eyüp Baran da eşlik etti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.