Sivas

Başkan Aydın'dan, Bakan Yılmaz'a ziyaret

15:08 05 Aralık 2015
Başkan Aydın'dan, Bakan Yılmaz'a ziyaret

 Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Sivas milletvekilleri Selim Dursun, Habip Soluk ve Hilmi Bilgin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yılmaz, ziyarette, yapılan güzel hizmetlerin devam edeceğini belirterek, "Geçmiş dönemlerde çok daha fazla hizmet yaptığımıza inanıyorum. 2011-2015 yılları arası verilen hizmetlerin iyi olduğunu düşünüyorum. Yeter mi? Yetmez. Daha iyisini vermemiz gerekir. İnşallah el birliği içerisinde Sivas’ı daha güzel yapmak için çalışacağız. Niyetimiz halis. Niyet halis olursa akıbet de hayır olur" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin halkın yarısının desteğini, yüzde 80'inin de memnuniyetini aldığını vurgulayan Yılmaz, "Şu anda AK Parti iktidarından memnun olmayan yüzde 10-15'tir. Geriye kalan vatandaşlarımız, 'Bu zor dönemde iyi ki böyle bir iktidar var, Türkiye'nin sorunlarını çözeriz' diyorlar. Bizi bu seçimde yüzde 70 oyla destekleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yılmaz, geçmiş dönemde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde bulunan Feridun Bilgin'e de teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Kısa dönem bakanlık yapmış olmasına rağmen Yıldız Dağı, havaalanı, Sıcak Çermik yolunu yatırım programına aldı, Doğanşar-Koyulhisar yolunu, ayrıca Doğanşar'a ikinci bir yolu da yatırım programına aldı. Toplamda 333 kilometrelik yolu karayolu yatırım ağına aldı. El ele verirsek Sivas'ın çözülemeyecek sorunu yok. İnşallah el birliği ile Sivas'ı hak ettiği güzel yerlere getireceğiz. Bu doğrultuda sizlerin destekleri ve duaları için teşekkür ediyorum. Allah yüzünüzü ak eylesin. Yüz aklığı iki cihana bedeldir."

Belediye Başkanı Aydın da, Yılmaz'a yeni görevinde başarı dileyerek, "Rabbim kolaylıklar ihsan etsin. Başarılarınızın devamını nasip etsin. Hem tebrik ediyoruz hem ülkemiz için hem de Sivasımız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah güzel hizmetleri Sivasımıza kazandırmaya hep birlikte devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydın, milletvekillerine ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a günün anısında çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.