Sivas

Sivas Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yeni yerine taşındı

17:38 24 Aralık 2015
Sivas Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yeni yerine taşındı

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ümmügülsüm Arık, Terziler Çarşısındaki yeni yerlerinde düzenleme yapan Sivas Belediye Başkanı Aydın'a teşekkür etti

Sivas Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün yeri yerinde hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Terziler Çarşısının üçüncü katına taşınan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Müdür Ümmügülsüm Arık ile görüşen Aydın, personele görevlerinde kolaylıklar diledi. Arık, ziyarette yaptığı konuşmada, belediyeye ait Terziler Çarşısındaki yeni yerlerini düzenleyen Sami Aydın'a teşekkür ederek, "Belediye başkanımız, bize bu hizmet alanını düzenledi. Ücretsiz olarak bizlere tahsis etti. Hiçbir kira ödemiyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için böylesine güzel, nezih ve ferah bir alanı bizlere sunduğu için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çarşıyı Sivas'a en iyi hizmet verecek hale getirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Aydın da iki tane de asansör yaptıklarını aktardı.

Aydın, şunları kaydetti:

"Diğer ihtiyaçları da tamamladıktan sonra çok güzel bir hizmet alanı oluşturduk. Her kurumumuzun verimli çalışması Sivas’a bir hizmettir. Nüfus Müdürlüğümüz de çok önemli bir kurumumuz. Bu bakımdan kira talebimiz ve düzenleme çalışmalarımızı yaparken hiçbir talebimiz olmadı. Çalışanlarımız ve vatandaşlarımız da yeni ortamdan çok memnun. Bu süreçte bizlere büyük destek sunan sayım valimize çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.