Sivas

- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan 2015 yılını değerlendirdi

17:00 30 Aralık 2015
- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan 2015 yılını değerlendirdi

 Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurumun 2015 yılı çalışmalarını değerlendirdi. 

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ayhan, hizmetleri ilin her yerine, zamanında götürmek için gayret gösterdiklerini belirtti. Kurum açısından 2015 yılının oldukça verimli geçtiğini vurgulayan Ayhan, çalışmalarda katkısı bulunanlara teşekkür etti. 

Sivas İl Özel İdaresinin geniş bir aile olduğunu aktaran Ayhan, sorunların çözümünde vatandaş odaklı, sonuca yönelik, hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla vatandaşlara hizmet götürme çabasında olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Hizmetlerden faydalanan kişilerin memnuniyetini artırmak ve etkinliğimizi güçlendirmek temel hedefimizdir. Yeni yılda da verimli çalışmalar ortaya koymak, yeni projeler üretmek, ilimize yeni yatırımlar kazandırmak için hep birlikte çalışacağız. 2016 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Kurum personelimizle mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığımız çalışmalar prestij projelerimizin hızlı ve zamanında, en sağlıklı şekilde yapılması, kamu kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması idaremiz adına mutluluk vericidir. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkanlarına sahip Sivasımızı idare olarak 2016 yılında da yapacağımız çalışmalarla daha iyi noktalara taşımak istiyoruz. Hedeflerimizden vazgeçmeden, sorunlara çözüm üreterek, engelleri aşarak yolumuza devam etmenin ve bunların yanı sıra yeni hedefler ortaya koymanın mutluluğunu ve gururunu taşıyoruz. İlimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum."

Toplantıya, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Soysal ve Alpaslan Ceyhan ile birim müdürleri katıldı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.