Sivas

İl Jandarma komutanı Arslan'dan SESOB'a ziyaret

16:36 11 Ocak 2016
İl Jandarma komutanı Arslan'dan SESOB'a ziyaret

Sivas İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'a iadeyi ziyarette bulundu.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Arslan, Köksal ile görüş alışverişinde bulunarak odanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Köksal, “İlimizin gelişmesi ve kalkınması için yapılan toplantı ve programlarda yer almaya gayret gösteriyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Köksal, ziyaretinden dolayı Arslan'a teşekkür etti.

Zaman buldukça iadeyi ziyaretlerde bulunduğunu aktaran Arslan ise Sivas’ta görev yapmaktan mutlu olduğunu kaydetti. Göreve başladığı günden itibaren kurumların ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Arslan, şunları kaydetti:

“Sivas gerçekten güzel bir şehir. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, güzel bir Anadolu kentinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Burada çok değerli insanlarla tanıştım. Bunlardan bir tanesi de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal’dır. Başkanımız kişiliği ve çalışmalarıyla her zaman örnek teşkil etmiştir. Başkanımızı ziyaret ederek hem yeni yılını kutladık hem de bir süre sohbet ettik."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.