Sivas

Sivas Belediyespor galibiyete odaklandı

13:03 16 Ocak 2016
Sivas Belediyespor galibiyete odaklandı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda son iki maçını kazanarak moral bulan Sivas Belediyespor, Spor Toto 2. Lig'in ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda Ankara Demirspor ile karşılaşacak Sivas Belediyespor, maç hazırlıklarını teknik direktör Zafer Turan nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Turan, idman sonrasında yaptığı açıklamada, Ankara Demirspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Yeni transferlerle kadromuzu güçlendirdik. İnşallah ligin ikinci devresine iyi başlarız. Bu yüzden saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak Ankara Demirspor'u yenmek istiyoruz" diye konuştu.

Sahaya galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Turan, "İnşallah pazar günü taraftarımızın desteğiyle Ankara Demirspor'u buradan puansız göndermek istiyoruz" dedi.

Sivas Belediyespor'da maç öncesi cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlıkları olan Ali Aydın ve Adem Sari bu maçta forma giyemeyecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarınki Sivas Belediyespor-Ankara Demirspor maçı, Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.