Sivas

Sivas İl Özel İdaresi, yol çalışmalrına 16 milyon lira harcayacak

10:55 18 Mart 2016
Sivas İl Özel İdaresi, yol çalışmalrına 16 milyon lira harcayacak

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, 2016 yılı içerisinde kırsalda yapılacak yol yatırımlarına 16 milyon harcama yapılacağını belirtti.

Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, "yol medeniyettir" anlayışıyla hareket ettiklerini aktardı.

İl Özel İdaresi olarak kırsalda yaşayan vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir şekilde ulaşım imkanına kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Ayhan, "Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz 2016 yılında, 320 kilometre birinci kat asfalt, 150 kilometre asfalt yama, 1 köprü, 52 sanat yapısı ve 212 bin metrekare kilitli parke döşemeyi planlıyor. Bütün bu işler için idaremiz, 16 milyon lira harcama gerçekleştirerek kırsalın gelişip, güçlenmesini amaçlıyor" ifadelerini kullandı.

Ayhan, 2016 yılında yapılması planlanan işlerin proje ve ihale çalışmalarının tamamlanarak yeni iş sezonuna hazırlandığını vurgulayarak, "2015 yılı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz için başarılı bir yıl oldu. İdaremiz, Sivas’ın kırsalına hakim ve ciddi anlamda hizmet üreten bir kurumdur. Geniş bir coğrafyada hizmet vermek, teknik ve idari anlamda profesyonel olmamızı gerektiriyor. Bütçe imkanları doğrultusunda ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak her yıl daha fazla yatırım yapmayı hedeflemekteyiz. 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.