Sivas

Sivas'tan kısa kısa

17:28 04 Nisan 2016
Sivas'tan kısa kısa

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, içme suyunda akıllı sayaca geçilmesi konusu görüşüldü. İlçeye en iyi şekilde hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Yüksel, “Belediyemizin geliri belli. Bakanlıklardan alınan desteklerle ilçemize hizmet veriyoruz. Bizler, ilçenin hak ve hukukunu korumak zorundayız.” dedi.

Suşehri Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.

Toplantıda, belediye mücavir alanı içerisinde bulunan D-100 karayolu üzerine elektronik denetleme sistemi kurulması ve bu yılki yatırım programına alınması konusu görüşüldü.


- Suşehri'nde asfaltlama çalışmaları

Suşehri belediyesi, ilçede kış ayları dolayısıyla bozulan yolları asfaltlayarak onarıyor.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, tahrip olan yollarda oluşan çukurları kapatmaya başladıklarını söyledi.

Asfalt yama çalışmasının yanı sıra parke taşı döşeme ve çevre temizlik çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yüksel, "Şu anda yaptığımız geçici asfalt çalışmalarımız çok yakın zamanda kalıcı çalışmalara dönecektir. İnşallah herhangi bir aksilik olmaması durumunda ilçemizin ana caddelerinden başlayarak tüm cadde ve sokaklarımızda kalıcı asfaltlama çalışmalarını yapacağız" ifadelerini kullandı.

Belediyenin asfalt serme makinesi aldığını ifade eden Yüksel, çalışmaların ilçeye hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.