Sivas

Anadolu Ajansı 96. yaşında

14:39 06 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96. yaşında

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 96. yıl dönümünü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayhan, mesajında, Türk basının en köklü kurumlarından biri olan Anadolu Ajansı'nın doğru, hızlı, tarafsız yayın anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nın yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın da saygın haber ajansları arasında yer aldığını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetle beraber kurulan ve onunla birlikte gelişip büyüyen Anadolu Ajansı, aradan geçen yıllar içinde nitelikli kadrosu ve teknik donanımıyla büyük bir gelişme düzeyi yakalamıştır. Sorumlu ve ilkeli habercilik anlayışıyla milletimizin güvenini ve saygınlığını kazanan AA'nın, sürekli gelişme bilinciyle milletimize hizmet etmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Yaygın haber ağı, hızlı ve tarafsız haber akışıyla basınımızın güvenilir haber kaynağı olan AA'nın 96'ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.