Sivas

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

14:33 07 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Polis Evinde düzenlenen yemekte konuşan Çalışkan, Sivas'ta görev yapmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Sivas'ı tanıdıkça her geçen gün daha da sevdiğini belirten Çalışkan, ülkede yaşanan terör olaylarının da biran önce son bulmasını temenni etti.

Kendisinin de bu ülke için canını feda etmeye seve seve hazır olduğunu dile getiren Çalışkan, "Düzenlenen operasyonlarda Sivas'a asker ve polis şehitlerimiz geliyor. Sivaslı hemşehrilerimize, bizi bu acı günlerimizde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Sivas, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan ve polislere saygılı olan bir şehir. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, inşallah, son şehidimiz olur. İnşallah ülkemiz bu terör belasından kurtulur." dedi.

Çağlayan ise şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Çalışkan'ın, Sivas'ta göreve başladığı günden beri Sivasspor'a da önemli katkılar sunduğunu dile getiren Çağlayan, "Sivasspor'a yapmış olduğu katkılar ve özellikle gazeteci arkadaşlarımın müsabakalardaki çalışmalarda vermiş oldukları desteklerden dolayı, TSYD Sivas İl Temsilciliği olarak müdürümüze teşekkür ediyorum. Sivasspor açısından yüzümüz gülmüyor. Ama inşallah bu hafta yüzlerimiz gülecek ve tehlikeli bölgeden kurtulacağız." dedi.

TSYD Temsilcisi Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a günün anısına plaket ve gümüş kaplamalı Sivasspor aynası hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.