Sivas

Anadolu Ajansı 96 yaşında

18:36 07 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96 yaşında

Sivas'taki bazı kurum ve kuruluşlar ile siyasi parti temsilcileri, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 96. yılı dolayısıyla AA Sivas Bürosu'nu ziyaret etti.

Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi AŞ (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Sağlık Müdürü Adil Kaya, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir Köksal ve Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla AA Sivas Bürosunu ziyaret etti.

Koçarslan, ziyarette, AA'nın her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek, çalışanlarına başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ise, AA'nın kuruluşundan bu yana ilkeli, dürüst ve tarafsız yayın ve habercilik anlayışıyla Anadolu'nun sesini dünyaya duyurduğunu belirtti.

İl Sağlık Müdürü Kaya da, Anadolu Ajansının çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirerek, "Türk basınının en köklü kurumlarından biri olan Anadolu Ajansı doğru, hızlı, tarafsız yayın anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getiriyor." diye konuştu.

Halk Sağlığı Müdürü Sağlam, AA'nın 96'ncı kuruluş yıl dönümünü kutladığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Şahin, Anadolu Ajansının doğru, tarafsız habercilik anlayışını takdir ettiklerini aktardı.

Köksal ise, AA'nın ülkenin en güçlü sesi olduğunu ifade etti.

Çetindağ da, Anadolu Ajansının ülkenin temel taşı olduğunu vurguladı.

Büro sorumlusu Önder Felek, konuklarına AA'nın çalışmaları hakkında bilgi vererek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.