Sivas

Sivas İl Özel İdaresinden futbol turnuvası

11:25 10 Mayıs 2016
Sivas İl Özel İdaresinden futbol turnuvası

Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü tarafından organize edilen "Birimler Arası Sağlıklı Yaşam Futbol Turnuvası" başladı.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, turnuva, personeller arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, kuruma yeni katılan personellerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenleniyor.

Turnuvanın açılış programına Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Turgay İlhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, birim müdürleri ve idare personeli katıldı.

Ayhan, kurumun iç işleyişini daha anlamlı kılmak ve diyaloğu arttırmak amacıyla üç yıldır bu turnuvayı düzenlediklerini belirtti.

Futbol müsabakasında amacın yenmek ya da yenilmek olmadığını vurgulayan Ayhan, "Sporda bir farkındalık oluşturmak, kurum içi iletişimi artırmak, birlik ve beraberliği daha üst seviyelere çıkarmak amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz. Turnuvada 2 grupta 12 takımımız ter dökecek. Toplamda 120 personelimiz kıyasıya bir mücadele içerisinde olacak. Hırçınlık yok, ekip ruhu var. Kardeşlik duyguları içerisinde kazasız belasız bir turnuva diliyor, yardımlaşmanın en üst düzeyde gerçekleşmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.