Sivas

Mezuniyet töreninde evlenme teklif etti

21:47 13 Mayıs 2016
Mezuniyet töreninde evlenme teklif etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Eren Şahin (24), diploma töreninde kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Kültür Merkezinde düzenlenen törende 63 diş hekimliği öğrencisi mezun olarak diplomalarını aldı.

Törenin sonunda sahneye çıkan Eren Şahin, salonda bulunan kız arkadaşı Duygu Kabakçı'yı (24), "Ben seninle çok mutluyum ve bunun daimi olmasını istiyorum. Yanımda her zaman seni görmek istiyorum" diyerek kız arkadaşını sahneye davet etti.

Gaziantep'te matematik öğretmeni olarak görev yapan Kabakçı, sahneye çıktığı sırada Şahin'in arkadaşları da "Ne olur evet de" yazılı pankart açtı. Şahin, kız arkadaşının önünde diz çökerek, evlenme teklif etti ve "Evet" cevabı üzerine yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Sahnedeki bu evlenme teklifi salondakilerin de büyük alkışını aldı.

Protokol üyeleri ve akademisyenler ise tören sonrası Eren Şahin ile Duygu Kabakçı'ya mutluluklar dileyerek tebrik etti.

- "Atanıp, para kazanınca evleneceğiz"

Teklif sonrası çok büyük heyecan duyduğunu belirten Kabakçı, "Şu anda ayaklarım titriyor, heyecandan konuşamıyorum. Böyle bir şey beklemiyordum duyunca ağladım, çok heyecanlandım. Mezuniyet töreni için geldik sürpriz oldu." dedi.

Şahin ise, "Yaklaşık 7 yıldır beraberiz. Artık bir noktayı koymak gerekiyordu. Ben de ikisini bir aradan çıkarmak istedim, güzel oldu. Ailelerimiz de sağ olsunlar, herkes yardımcı oldu. Pankartları hazırlamak bir haftayı buldu. Atanıp, para kazanınca evleneceğiz inşallah." diye konuştu.

Törene Rektör Yardımcısı Sami Hizmetli, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Yuvacı ve akademisyenler ile mezun olan öğrencilerin yakınları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.