Sivas

Ediz Hun Sivaslı hayranlarıyla buluştu

17:56 23 Mayıs 2016
Ediz Hun Sivaslı hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Ediz Hun, Sivas'ta genç hayranlarıyla bir araya geldi.

Hun, Sivas'ta yerel bir televizyon kanalı tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Yeşilçam'ın Yıldızları Gençlerle Buluşuyor" etkinliğinde hayranlarıyla buluştu.

Sinemaya nasıl başladığını, ilk filmini ve rol aldığı diğer filmleri anlatan Ediz Hun, "130 filmde görev aldım. Yaşamda herkes için bir kader var. Bu sizi mutlaka bulacaktır. Hayatta bir şeye karar verin ve o kararı uygulayın. Hiçbir zaman kararsız olmayın. Karar verin azimle kararın üzerine gidin. O zaman başarı sizi bulacaktır." diye konuştu.

Hun, 41 yaşında üniversite mezunu olduğunu ve ona rağmen üniversiteyi 2'ncilikle bitirdiğini de anlatarak, şunları kaydetti:

"Hayatta çalışmak çok önemli. Hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz. Tabi bu arada sinema, sanat ve bilim de çok önemli. Türk gençleri olarak bunların üzerinde çok durmamız lazım. Ülkelerin gelişmesi bilim ve sanatla mümkün. Çevreye de gerekli önemi göstermeniz lazım. Çevre yoksa yaşam yok, çünkü çevre bir gereksinim. Çevre de sadece bilimle korunmuyor sevgi de gerekli, sevgi bütün insanlığın özü. Hayatta servet bir şey ifade etmez, şöhret ise geçicidir. Önemli olan insanlara eş olabilmek ve onların sevgisini kazanabilmektir. Kin, nefret, kavgadan uzak, sevgiyle, dostlukla, kardeşlikle, din, dil, ırk, toplumsal köken, sosyal statü ayrımı yapmaksızın birbirimizi kucaklamamız lazım. Kavga etmeyelim. Siz gençler yaşamınızı sevgiyle devam ettirin. Ancak o zaman dünyayı yaşanabilir kılarız."

Etkinlikte daha sonra katılımcılar, Hun'a çeşitli konularda sorular yöneltti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.