Sivas

Valiler Kararnamesi

17:59 02 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali Alim Barut, Sivas İl Özel İdaresine veda ziyaretinde bulundu.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barut, veda ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata ve Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Soysal ile Alpaslan Ceyhan tarafından karşılandı.

Barut, burada yaptığı konuşmada, her başlangıcın bir sonu olduğunu belirterek, "Sivas hayatımızın 27. ayı sonunda görevimiz bitti. Bugün buradan ayrılmak durumundayım ama şurası bir gerçek Sivas İl Özel İdaresinin her kademesinde 27 ayda çok iyi çalışmalar yaptık. Gerek İl Genel Meclisi Başkanlığı ve İl Genel Meclisi üyeleri ve gerekse de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve ekibi bana 27 aylık sürede çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ediyorum. Önemli olan vatandaşımıza hizmetti. Bununda iyi yapıldığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sivas Valisi olarak atandığı dönemden bugüne kadar ilde birçok şeyin değiştiğini aktaran Barut, şunları kaydetti:

"Geldiğimde henüz yapılmaya başlanan tesisler vardı. Bu kadar asfalt dökülemiyordu, araçların yaş ortalaması yüksekti. Bu, bizim iyi niyetle vatandaşa hizmet için çalışma azmimizden ve ekip ruhumuzdan geldi. Hepinize bu 27 aylık süredeki bana verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Artık Ankara'da bir Sivas sever daha var. Bunu da bilmenizi istiyorum."

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise güzel bir koordinasyon sağlayarak kente hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata da Vali Barut ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.