Sivas

“Sivas Eğitim” dergisi yayın hayatına başladı

15:55 06 Haziran 2016
“Sivas Eğitim” dergisi yayın hayatına başladı

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni yayın organı olan "Sivas Eğitim" dergisinin ilk sayısı çıktı.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitim alanındaki çalışmalar, proje ve başarıların yer aldığı dergi, Sultan Şehir Sivas'ın eğitim tarihine de ışık tutuyor.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, yaptığı açıklamada, Mayıs sayısı ile yayın hayatına başlayan "Sivas Eğitim" dergisinin hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, "Dergimiz ile hem çalışmalarımızı paylaşmayı, hem de eğitim camiamızla aramızda sağlam bir köprü kurmayı amaçlıyoruz. Dergimizin, hazırlanmasında emeği geçen tüm personelimize, yayın kuruluna, yazı, fotoğraf, bilgi ve dokümanlarıyla katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Eğitim-öğretimde yenilikçilik ödüllerinde Sivas'a Türkiye birinciliğini getiren “Eğitimde Sivasi Hareketi” projesi ana teması ve kapak tasarımı ile yayın hayatına başlayan dergi, "2016 Kadı Burhaneddin Yılı", "Sivas Yazarları ile Buluşuyor", "Onlar da Buradaydı", "Sivas Eğitim Tarihine Genel Bakış", "AB ve SODES Projeleri", "Eğitim Yatırımları" gibi birçok konu ve zengin içeriğiyle Milli Eğitim Müdürlüğünün dışa açılan penceresi oluyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.