Sivas

Ramazan Bayramı kutlanıyor

17:27 05 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı kutlanıyor

Sivas Valiliğinde bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramlaşma programı kapsamında Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindeki il yöneticileri önce İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevini ziyaret ederek buradaki yaşlıların bayramlarını kutladı.

Daha sonra İnönü Konağı'nda düzenlenen programda konuşan Gül, bayramın Sivas'ta ve Türkiye'de huzur içerisinde geçtiğini söyledi.

Ramazan ayının geride kaldığını ve bayrama ulaşıldığını belirten Gül, "Allah ağzımızın tadını bozmasın. Allah ailelerimizle ve vatandaşlarımızla nice bayramlarla kavuştursun. Rabbim bir sonraki ramazan ayını bizlere göstersin." dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin de kentte ramazan ayının huzur, birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade ederek, "Milletimizin bir ve beraberliği, aynı ruhu taşımasıyla biz inanıyoruz ki kazanan milletimiz olacak, kaybeden o hesabı yapanlar ve onların piyonları olacak." diye konuştu.

Programa, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.