Sivas

BİK Genel Müdürü Karaca'dan Başkan Aydın'a ziyaret

17:18 11 Temmuz 2016
BİK Genel Müdürü Karaca'dan Başkan Aydın'a ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Karaca, yerleşim yeri bakımından Sivas’ın oldukça el verişli bir coğrafyaya sahip olduğunu belirtti.

Sivas'ın kültürel ve manevi değerleri ile ön plana çıkan bir şehir olduğunu aktaran Karaca, "Dünyanın hazinesi diyebiliriz. Sizin en güzel şekilde bu değerleri ortaya çıkaracağınıza inanıyorum. Ulaşımdaki gelişmelerle birlikte şehirlerimizin de gelişmesi hızlanıyor. Bu değişime uygun olarak kültürel projeleri hayata geçireceğinize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Aydın ise hizmet sürecinde kalıcı eserler bırakmayı amaçladıklarını, altyapıya büyük önem verdiklerini ve ciddi yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Ancak basında ve kamuoyunda bu çalışmalarımız pek yer bulmuyor. Çünkü insanlarımız yerin altına pek önem vermiyor. Ama bizler altyapı hizmetlerini çok önemsiyoruz. Gelecek nesillere kalıcı hizmetler bırakmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Ziyarette BİK İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel ve bazı yerel basın temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.