Sivas

Hayat Ağacı kurban bağışı kabul edecek

13:01 05 Ağustos 2017
Hayat Ağacı kurban bağışı kabul edecek

Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği'nin bu yıl da hayırseverlerden kurban bağışı kabul edeceği bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada, yaklaşık 12 yıldır Vekaletle Kurban Kampanyası düzenlen Hayat Ağacı Derneğinin hem bağışçılarının kurban ibadetini yerine getirmesine vesile olduğu hem de ihtiyaç sahiplerinin bir yıl boyunca Gıda Bankasından et ihtiyacını ücretsiz larak karşılamasını sağladığı belirtildi.

Hayat Ağacı Derneğinin bu yıl da Vekaletle Kurban Kampanyası düzenleyeceği ve hayırseverlerden 29 Ağustos Salı günü saat 17.00’ye kadar kurban bağışlarını kabul edeceği kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Vekaletle Kurban Kampanyası kapsamında bir kurban hisse bedeli tüm masraflar dahil bin 100 lira olarak belirlendi. Kurban kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler, makbuz karşılığında veya www.hayatder.org sitesinden bağış yapabilecek. Hayat Ağacı Derneğine kurban bağışında bulunan hayır sahiplerinden isteyenlere kemiksiz 5 kilogram kurban eti verilecek. İsteyen vatandaşlar, canlı kurban veya kurban payı da bağışlayabilecek. Bağışlar nakit, banka hesaplarına havale veya kredi kartlarıyla da yapılabilecek."

Kurbanlıkların, büyükbaş olarak yedişerli hisseler şeklinde kombinada kesileceğinin aktarıldığı açıklamada, kurban ibadetinin bağışta bulunan hayırseverlerin isimlerinin okunarak tekbirler eşliğinde yerine getirileceği ve kesim sırasında kaydedilen görüntülerin hayırseverlere ulaştırılacağı bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.