Sivas

Görenler şoke oluyor! Mesanesinden çıktı...

17:19 12 Kasım 2018 3 Yorum Var
Görenler şoke oluyor! Mesanesinden çıktı...

Sivas'ta, 35 yaşındaki Burak Yılmaz'ın mesanesinden toplam 840 gram irili ufaklı taş çıkarıldı.

Numune Hastanesinde laborant olarak görev yapan ve yaklaşık 10 yıl  önce de mesanesinden taş aldıran Burak Yılmaz, kontrol amacıyla Cumhuriyet Üniversitesi  Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üroloji Polikliniğine başvurdu.

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı Bölümü Başkanı  Prof. Dr. Emin Yener Gültekin tarafından muayene edilen Yılmaz'ın tahlil ve  tetkiklerinde mesanesinde çok sayıda taş tespit edildi.

Gültekin ve ekibi tarafından başarıyla ameliyat edilen Yılmaz,  mesanesindeki 7'si yumurta büyüklüğünde, irili ufaklı toplam 840 gram taştan  kurtularak sağlığına kavuştu.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mesanesindeki taşların  ultrasonda ortaya çıktığını belirterek, "Doktorlar ameliyatta 840 gram  ağırlığında taş çıkarttıklarını söylediler. Duyunca bayağı şaşırdım, her gören  taşın fotoğrafını çekiyor ve şaşırıyor. Şu anda herhangi bir sıkıntım yok,  ameliyat yerimde biraz ağrım var." dedi.

 Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz,  "Ultrasonda büyük olduğunu söylemişlerdi ama bu kadar büyük olduğunu tahmin  etmiyordum." şeklinde konuştu.

Yılmaz, ameliyatını gerçekleştiren Gültekin ile ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Ziyaretçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberler yerine insanlara nasıl davrandıklarını anlatsalar,bu hastanede
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ediyorum. Falan yerde bulundu işte kça milyon yıllık. Bu taşıda acaba verseler taşlarını bulan adamlara acaba kaç milyon yıllık çıkar yada kaç yaşında. Ve adamın yaşıda önemli tabi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • COŞKUN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu taşlar nasıl oluşmuş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.