Sivas

Ne vurduğunu görünce gözlerine inanamadı

15:22 09 Ocak 2019 120 Yorum Var
Ne vurduğunu görünce gözlerine inanamadı

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde arkadaşlarıyla ava çıkan Çınar Ekşi, vurduğu tavşanın boyutlarını görünce gözlerine inanamadı.

Sivas’ın Altınyayla ilçesi kırsalında avcı arkadaşları Bedrettin, Burhanettin ve Hamza Çil ile ava çıkan Çınar Ekşi, gördüğü bir yaban tavşanını uzun süre takip etti. Tavşan ile arasındaki mesafeyi kapatan Ekşi tüfeğini ateşledi ve tavşanı vurmayı başardı. 

Vurduğu tavşanı gördüğünde ise gözlerine inanamadı. Vurduğu tavşan neredeyse normalden üç kat daha büyüktü. Normalde üç kilo civarı gelmesi gerekirken, vurduğu tavşanın ağırlığı yaklaşık 10 kilo geldi. Ekşi, yıllardır avlandığını ancak ilk kez bu kadar büyük bir tavşanla karşılaştığını söyledi.

YORUMLAR

120 Yorum Var
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    o ne tavşan
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bayram kahraman 5 yıl önce Şikayet Et
    av yaparken herşeye dikkat etmek lazim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    ne böcek ne kuş nede tavşan gibi canlı hepsini insan yok etti birde övünerek anlatıyoruz neyi başardık yok ettiğimiz kendi dünyamız güzel olan herşeyi yok ediyoruz geriye, baktığımız gördüğümüz sıkıntı kalıyor.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    bundan daha büyüğünü ardahanın yaylalarında sürü ile bulursunuz ve bölge halkı avcılıkla ilgilenmez bundan dolayı yaban hayvanları sınırlarında özgürce yaşamaktalar, örnek bir ildir bu konuda tüm hayvalar gayet güzel korunmakta, yazın gidip görün fırsatınız olursa hemde çicek florasının çokluğu sizi mest edecektir.
    Cevapla
  • Hadi oradan 5 yıl önce Şikayet Et
    ANLAT DAHA DOGRUSU SALLA KOÇUM. bende KARS'IN ardahan iLÇESINDENIM, Anlattiklarin kesinlikle dogru degil, ardahanda hiç bir av hayvani kalmadi . Birak av hayvani ev hayvani bile kalmadi
  • Sporcu. 5 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyaç yoksa avlanmak doğru değil. Hele hele zevk için cana kıymak yasak güzel Dinimizde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.