Sivas

Mahsur kalan kedi için canını hiçe saydı

08:59 28 Temmuz 2019 4 Yorum Var
Mahsur kalan kedi için canını hiçe saydı

Sivas'ta boş bir evin balkonunda mahsur kalan kediyi hayvansever bir genç canını hiçe sayarak kurtardı

3 katlı bir apartmanın en üst katında bulunan boş bir evin balkonunda yaklaşık 4 gündür mahsur kaldığı düşünülen kediyi fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ev sahibine ulaşmaya çalıştı fakat ev sahibinin İstanbul'da olduğu öğrenildi. Ekipler kendi çabalarıyla kediyi kurtarmak istedi. Yan apartmanın çatısından kedinin mahsur kaldığı balkona tahta konuldu. Fakat yine de fayda etmedi.

Daha sonra durumu fark eden hayvansever bir genç kedinin mahsur kaldığı apartmanın bitişiğinde bulunan apartmanın çatısından balkona merdiven dayadı. Yaklaşık 10 metrelik bir yükseklikten canını hiçe sayarak geçen hayvansever genç dayadığı merdivenden balkona girerek kediyi kurtardı. 

'DÜŞSEM ÖLME RİSKİM ÇOKTU'

Kediyi kurtaran hayvansever genç Ümit Nair, kediyi kurtarırken düşüp ölme riskinin çok olduğunu belirterek, “Kedi balkona tırmanmıştı.1 haftadır oradaydı. Bizde insanlık namına kendi imkanlarımız ile kediyi kurtardık. Apartmandan balkona merdiven dayadım. Geçtim kediyi kurtardım. Canımı hiçe saydım mecbur saymak zorundaydım. Düşsem ölme riskim çoktu. Ben zaten onu göze almıştım” dedi. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo kardeşim
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın ölümünü Allah belirler kendi değil....1970 li yıllarda Hürriyet Gazetesinde bir haber aklımda kaldığı kadarıyla---oğlunu töröre bulaşmasın diye yurt dışına gönderen adamın oğlu,yurt dışında bir trafik kazasında can vermiş-haberin özeti bu.genç gereğini yapmış ve Allah korumuş,eceli gelse öyle yükseklere çıkması gerekmezdi,yürürken ayağı birşeye takılır,başını taşa çarpar yada kafasına birşey düşer ölürdü.Allah a güvenin ve yaptığınızı Allah için yapın,o sizi korur.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    bundan sonra medya kendini kedi kutarma yunelsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kediyi kurtaran kardeşimizden.
    Cevapla
  • Ercys 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki düşsen ne olacaktı o kedi seni kurtaracmıydı , bazen haber oluyor itfaiye daldaki kediyi kurtardı ,ne kurtarması ya kedi insanlardan korktuğundan dala çıkıyor şunu unutmayın kediler kolay kolay mahsur kalmaz ağaça cıkar iner damdanda inmesini bilir ve bu olaydada merdiven uzatılan yerden karşı dama atlayabilirdi ucuz kahramanlık yapıpta canınızdan olmayın
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    saçma
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.