Sivas

Okula giderken iki köpek dehşeti yaşattı! Güçlükle kurtarıldı

12:45 05 Mart 2022 6 Yorum Var
Okula giderken iki köpek dehşeti yaşattı! Güçlükle kurtarıldı

Sivas’ın Kangal ilçesinde sabah okula gitmek için evden çıkan 4. sınıf öğrencisi Sefai Selvi (9) iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, olay, geçtiğimiz gün Sivas’ın Kangal ilçesi Yeni Mahalle Sivas Caddesi üzerinde meydana geldi. Okuluna gitmek için sabah saatlerinde evinden çıkan 4. sınıf öğrencisi Sefai Selvi (9) iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Olayı görenler küçük çocuğu saldırgan köpeklerden güçlükle kurtardı. Hastaneye kaldırılan Selvi’nin sırtında ve kollarında yaralar oluştu. Yaşadığı korkunç olayı anlatan minik çocuğun halen olayın etkisinde olduğu hissedildi. Baba Kenan Selvi, başka çocuklarında benzer saldırıları yaşamaması için tedbir alınmasını istedi.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi köpekperestlere sorsan , ya köpek tahrik edilmiştir, ya bazıları köpeklere yanlış eğitim vermiştir yada başkaca acaip açıklamalar ama kesinlikle köpek mazlumdur, suçlu bu çocukcağız veya sokak köpeği diye bir kavram olamaz diyen beledeyeleri göreve çağıran bizler... daha çok böyle vaka okuyacağız taki etkili bir köpekperest böyle bir olay yaşayıncaya kadar...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan Koruma Kanunu yüzünden insanlar besledikleri havanları sokağa salmak zorunda kaldı. Sonuç aç kalan havanlar insanlara saldırıyor..Kadın Koruma Kanunu da çıkınca kadın cinayetleri arttı..Kanun yapıcılar çok dikkatsiz..
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ya bakamiyorsaniz sokağa atmayın insan sevmeyen hayvan sevmesin!!!!
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şirin bi çocuk :))) Maşallah. Geçmiş olsun bu arada.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kere daha köpek saldırı haberi okuyacağız arkadaş bu belediyeler ne işe yarıyor anlamadım gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.