Sivas

Vize alamayan Sivaslı damat düğününe online katıldı

15:49 01 Haziran 2022 13 Yorum Var
Vize alamayan Sivaslı damat düğününe online katıldı

Almanya’nın Hauptsrabe kentinde yaşayan Kübra Polat ile nişanlanan Sivaslı damat, vize problemi yaşayınca düğününe cep telefonu ile görüntülü bağlanarak katıldı.

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Alperen Polat, kendi düğününe cep telefonu aracılığı ile görüntülü bağlantı yaparak katılmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz aylarda Almanya’da yaşayan Kübra Polat ile nişanlanan ve resmi nikahını Polat, Almanya tarafından kendisine vize verilmeyince geçtiğimiz gün Almanya’da gerçekleştirilen düğününe katılamadı. Polat bedenen katılamadığı düğününe cep telefonu aracılığı ile görüntülü bağlantı yaparak katıldı. Polat, kuaförde başlayıp salonda biten düğünü 8 saat boyunca adım adım cep telefonundan katip etti. Vize problemi nedeniyle düğünlerinde bir araya gelemeyen çift, önümüzdeki günlerde Sivas’ta yeniden bir düğün gerçekleştirmeyi planlıyor.

“BENİM İÇİN BURUK BİR DÜĞÜN OLDU”

Başına gelen ilginç durum yüzünden online damat olarak anılan Alperen Polat, buruk bir düğün yaşadığını belirtip, “Eşimle nişanlandık, resmi nikahımızı yaptı. Almanya’da ve Sivas’ta birer düğün planladık ve tarihleri belirleyip davetiyelerimizi dağıttık. Ancak vize alamadığım için Almanya’da planlanan düğünüme katılamadım. Bende kuaföründen salonuna kadar 8 saat boyunca whatsapp üzerinden düğüne katıldım. Benim için buruk bir düğün oldu. Eşimin yanında olmak isterdim. Önümüzdeki günlerde Sivas’ta yeniden düğünümüzü yapacağız. İnşallah orada birlikte ve mutlu olacağız” dedi.

 

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyide alti ustu bi davetiye masrafi iptal edeydiniz o zaman
    Cevapla
  • Ahmet Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Damatsizda oluyormus meger ))
    Cevapla
  • NOKTA 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavur bizim ülkemize istediği zaman geliyor. bizimkiler vize bile alamıyor.
    Cevapla
  • ElliSekiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman hükümetinin sadece Türklere uyguladığı dil eğitimi var , iyi bir şey aslında ama sadece Türklere yapılması haksızlık.Aile birleşimi olarak gidecekler öncesinde Türkiye'de 3 ila 6 ay Almanca dil kursuna gidiyor sonrasında Ankara'da Alman konsolosluğunda sınava giriyorlar , bu damat büyük ihtimal sınavı geçemediğinden vize alamamıştır...
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık gereksiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.