Sivas

Yer: Sivas! Ayıya yem olmaktan son anda kurtuldu

13:35 15 Mayıs 2025 8 Yorum Var
Yer: Sivas! Ayıya yem olmaktan son anda kurtuldu

Sivas'ın Hafik ilçesinde yol kenarında fark ettiği ayıyı görüntülemek isteyen bir vatandaş, "Koca oğlan" diyerek seslendiği ayıya yem olmaktan son anda kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Hafik ilçesine bağlı Pusat köyü yakınlarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Doğanşar ilçesinden Hafik istikametine seyir halinde olan Mustafa Yaman, yol kenarında bir ayı fark etti.

"KOCA OĞLAN" DEDİĞİ AYIYA YEM OLACAKTI 

Arabasından inerek ayıyı görüntülemek isteyen Yaman, "Koca oğlan" diye seslendiği ayının saldırısına uğramaktan son anda kurtuldu.

O anları saniye saniye kayıt altına alan ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yaman, beğeni topladı. 

Mustafa Yaman

"HIZLICA ÜZERİME GELDİ"

Ayının ilk başta kendisini umursamadığını daha sonrasında üzerine doğru atıldığını belirten Yaman yaşadıklarını şu sözlere anlattı: 

"Sivas'ın Doğanşar ilçesinden Hafik Pusat köyüne doğru seyir halindeydim. Yolun kenarında küçük ve sevimli olduğunu düşündüğüm bir ayı fark ettim. Arabamdan inip biraz daha izlemek ve o anları kayda almak istedim. Yanına yaklaştığımda küçük bir ayı değil de bayağı iri bir ayı olduğunu fark ettim. Kış uykusundan yeni uyanmış ve şaşırmış bir hali vardı. Karnı aç gibiydi ve yiyecek bir şeyler arıyordu. Video çekmek istediğimde esnada beni fark etti. İlk başta beni umursamadı ama daha sonrasında bana doğru atıldı ve hızlıca üzerime geldi. Ben de hemen kaydı kesip arabama koştum. Daha sonra ise oradan uzaklaştım. Benim için de hem komik hem de çok ürkütücü bir anı olarak kaldı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • yani 1 saat önce Şikayet Et
    ayılardan uzak durun. korkunç hayvanlar. ayı avını öldürüp öyle yemez. kaçamasın diye bacaklarından başlayarak canlı canlı yer. Örnekleri var isteyen araştırabilir. Sığınacak yerin yoksa ayının elinden kurtulamazsın. İnsandan 2 kat hızlı koşar, yüzer ve ağaca tırmanır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bilall 1 saat önce Şikayet Et
    Sivaslı'mısın dese anlardı zaten
    Cevapla
  • vatandaş 1 saat önce Şikayet Et
    hep ayu karşılaşmaları sivasta oluyor. orada ayu çok sanırım.
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Adam ayudan buyuk neden yem olsun ki!!!! Bir ay yeter yiyecek olarak...
    Cevapla
  • vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    İnsan yakından bir selfie çeker, hayvana hatıra kalırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.