Tekirdağ

Terör olaylarına tepkiler

17:27 10 Eylül 2015
Terör olaylarına tepkiler

Sağlık Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, "Bu tür olaylar üzerinden hiç kimse küçük hesaplar yaparak kendine bir çıkar sağlamaya çalışmasın. Çünkü bunun ne ülkemize nede milletimize bir faydası olmaz" ifadelerini kullandı

Öksüz yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran genel seçimleri sonrası başlayan ve son günlerde gittikçe artan terör olaylarını ve bunu gerçekleştirenleri, destek olanları, göz yumanları lanetlediğini belirterek, terörün dini, dili, ırkı, milleti ve milliyeti olamayacağını belirtti.

Bu tür olaylar üzerinden hiç kimsenin, küçük hesaplar yaparak kendine bir çıkar sağlamaya çalışmaması gerektiğini ifade eden Öksüz, şunları kaydetti: 

"Savaş meydanlarında bile sağlık personeli korunup kollanırken maalesef sağlıkçı, doğulu, batılı ayrımı yapmadan haince ve kalleşçe kurulan pusularla bir çok güvenlik ve sağlık personelimiz şehit edilmiştir. Bu tür olaylar üzerinden hiç kimse küçük hesaplar yaparak kendine bir çıkar sağlamaya çalışmasın. Çünkü bunun ne ülkemize nede milletimize bir faydası olmaz. Buradan siyasilere seslenmek istiyorum; 'Sırtınızı dağa, kana veya krizlere dayamaktan vazgeçin. Sırtınızı aziz Türk milletine dayayın, yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı demokratik bir şekilde halkımıza anlatma yolunu hep birlikte seçelim.' 1 Kasım sonrası oluşacak olan yeni siyasi tabloya da hepimiz saygı duyalım." 

Başta Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları olmak üzere herkesi sağduyulu olmaya davet eden Öksüz, şehitlere Allah’tan rahmet ailelerine ve de Türk milletine sabırlar, yaralı olanlara da  acil şifalar  dilediğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.