Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

10:40 03 Ekim 2015
Tekirdağ'dan kısa kısa

İTÜ'den Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü öğrencileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, öğrencilerle  bir araya gelerek Tekirdağ hakkında bilgiler verdi.

Albayrak, İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Tekirdağ'ın Türkiye'nin en fazla göç alan illerinden biri olduğunu belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin geniş bir alanda hizmet verdiğini kaydeden Albayrak, "Özellikle kentleşme, geçmişten dersler alarak geleceğe güvenle yürüme ve kentsel mirasımızı gelecek nesillere aktarma konusunda önemli proje çalışmalarımız var. Bunlardan bir tanesinin merkezinde de Şarköy ilçesi var. Bu anlamda sizlerin yapacağı çalışmalarda bize önemli katkılar sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Albayrak konuşmasının ardından İTÜ öğrencileri ile sohbet etti.

 

- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde "Kentsel Dönüşüm Hukuku" semineri düzenlendi

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı tarafından "Kentsel Dönüşüm Hukuku" semineri düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde Prof. Dr. Gürsel Öngören, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline kentsel dönüşüm sırasında başvurulacak kanunlar ve yasal düzenlemeler hakkında bilgiler aktardı.

Seminere, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşat Ergin, Kentsel Dönüşüm Master Planı Proje Yürütücüleri Prof. Dr. Alper Ünlü ve Prof. Dr. Mehmet Ocakçı’nın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

 

- CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'ndan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

 

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'na yeni atanan Cenk Boduç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Boduç ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Boduç ve ekibine yeni görevinde başarılar diledi.

Boduç da Albayrak ile görüş alışverişinde bulunarak, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.