Tekirdağ

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Aydoğdu:

09:46 19 Ekim 2015
Tekirdağspor Kulübü Başkanı Aydoğdu:

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, mücadele eden Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, ligin güçlü ekiplerinden Tire 1922'e  karşı sahalarında anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ligde kısıtlı imkanlarla da olsa vargüçleri ile mücadele ettiklerini kaydetti. 

Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başta iş adamları, sivil toplum örgütleri ve sporseverleri Tekirdağspor'a destek olmaları çağrısında bulunarak, tüm oyuncularını gösterdikleri gayret ve elde ettikleri galibiyetten dolayı kutladığını ifade etti. 

Tekirdağspor'un geçen yıl şampiyon olarak profesyonel lige yükseldiğini hatırlatan Aydoğdu, ancak kısıtlı imkanlardan dolayı zor şartlar altında mücadele ettiklerini ve sezon başında teknik ekibin istediği oyunculardan bir ikisini alabildiklerini kaydetti.

Takımın, maddi desteğe ihtiyacı olduğunu bugün sadece federasyondan aldıkları destekle ayakta kalmanın mücadelesini verdiklerini aktaran Aydoğdu, şunları kaydetti: 

"Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile yakın işbirliği içindeyiz ancak şu ana kadar arzu ettiğimiz maddi katkıyı alamadık. Tekirdağspor'un, 'Tekirdağ Büyükşehir Belediyespor' ismini alması da gündemde. Kısıtlı imkanlardan dolayı Çarşamba günü olağanüstü kongreye gidiyoruz. Takımın önünü açmak ve maddi imkanlarını iyileştirmek adına herkezi  kongremize bekliyorum. Bu kadar kısıtlı imkanlarımıza rağmen futbolcu kardeşlerimin ve tüm teknik ekibin gösterdikleri özveriden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" 

Tekirdağspor'u çok daha iyi yerlere getirmek için el birliğiyle çalışacaklarını ifade eden Aydoğdu, kendilerine her koşulda destek veren ve yanlarında olan Tekirdağspor taraftarına da teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.