Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

15:20 20 Ekim 2015
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu'da asfalt serim çalışmaları

Çorlu Belediyesi'nin ilçede asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ve yol yapım ekiplerinin mahallelerde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Çalışmalar kapsamda, Cemaliye Mahallesi'nde bulunan Balık Pazarı mevkisi, Bereket Caddesi ve Palmiye Sokak ile Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Metiner 2. Sokak’ta asfalt serim çalışması gerçekleştirildiğini belirten Baysan, ilçe genelinde bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Baysan, söz konusu çalışmalarda kullanılan asfalt robotu, greyder, bekoloder, silindir, bob cat, finişer ve dört kamyon ile toplamda 882 ton sıcak asfalt serildiğini belirterek, "İlçemiz genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapıyoruz. Kış ayları gelmeden gerek duyulan bütün bölgelerde asfalt serimi yapılıyor. Ekiplerimiz, hiç zaman kaybetmeden tespit edilen ve ihtiyaç duyulan bütün her yeri asfaltlayarak kış aylarına hazırlık yapıyor" dedi.

 

- Çorlu'da muhtarlar için etkinlik düzenlendi

 

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Muhtarlar Derneği tarafından, Muhtarlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Çorlu Belediye Bşakanı Ünal Baysan, Belediye Eğitim ve Seminer Salonu'ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'de muhtarların önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, kendilerinin de çalışmalarında muhtarlarla zaman zaman fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

Mahalle muhtarlarının halk ile aralarında köprü kurduğunu ifade eden Baysan, "Mahalle muhtarlarımız bizler için çok önemli. Bir vatandaşın ilk olarak kendisine hizmet etmek için seçtiği kurum muhtarlıktır. Bunun için, muhtarlarımız da mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapıyor. Kendilerinin bu özel günü kutluyorum" dedi.

Etkinliğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, belediye başkan yardımcıları, Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek ile mahalle muhtarları katıldı.

 

- Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası

 

Çorlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İkinci Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası'nda, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol Takımı şampiyon oldu.

Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın ilk gün müsabakalarında Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Yeşilyurt Spor Kulübü'ne karşı 69-58 skorla üstünlük sağlarken, günün diğer maçında Trakya Üniversitesi Meriçspor'u 74-55 skorla mağlup eden İstanbulspor Beylikdüzü, ilk gün müsabakalarından galibiyetle ayrılan diğer ekip oldu.

Turnuvanın ikinci gününde İstanbul Beylikdüzüspor, Yeşilyurtspor’u 69-63 mağlup ederek finale yükselen ilk takım olurken, ÇBSK, Trakya Üniversitesi Meriçspor’u 67-44 mağlup ederek finale adını yazdıran diğer takım oldu.

Turnuvanın üçüncü gününde ise şampiyonluk için sahaya çıkan ÇBSK, rakibi İstanbulspor Beylikdüzü’nü 75-69 mağlup etti ve İkinci Cumhuriyet Kupası’nın sahibi oldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.