Tekirdağ

Malkara'da "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" açıldı

17:33 23 Ekim 2015
Malkara'da "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" açıldı

 Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Parkı'nda düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıklarını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak bir öncelik planı oluşturduklarını belirten Yurdakul, "2016 yılının Büyükşehir ve Malkara Belediyesi'nin yatırım ve performans programlarını hazırladık. Yakında mecliste görüşülecek. Umuyorum ki meclis üyelerimizin onayıyla kabul edilecek. Ciddi anlamda Malkaramızın birçok ihtiyacı vardı. Bugüne kadar Malkara'nın görmediği bir yatırımı Meclis Üyelerimizin desteğiyle 2016 yılında Büyükşehir'in yatırım programına koydurduk" dedi.

"Kadın Sosyal Yaşam Merkezi"nin açılışı ile Malkaralı kadınlara verdiği sözü yerine getirdiğini ifade eden Yurdakul, şunları kaydetti:

"Seçimlerden önce köydeki bayanlarımızın sorunları var diyorduk. Malkara'ya resmi işlemlerini halletmek için geldiklerinde yazın sıcağında, kışın soğuğunda minibüs köşelerinde saatlerini geçirmek zorunda kalıyorlar diyorduk. Bayanlara yönelik bir tesis açacağımız sözünü vermiştik. Bugün bu tesisimizi Malkaramıza, Malkaralı bayanlarımıza kazandırarak bu sözü de tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Açılışa, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Celal Yılmaz, Bahaettin Cömert, Hıdır Kaya, Malkara İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya, Malkara Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.