Tekirdağ

Genel seçime doğru

14:17 25 Ekim 2015
Genel seçime doğru

 AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Türkiye'de ekonomiden insan haklarına, eğitimden spora, tarımdan iş hayatına kadar her alanda istikrara ihtiyaç olduğunu belirtti.

Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Kasım'da muhalefet parti seçmenlerinin de AK Parti'ye oy vermelerini istediklerini belirterek, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. 

Tekirdağ başta olmak üzere tüm Tükiye’de oylarının artacağına inandıklarını belirten Akçay,  "1 Kasım’da CHP ve MHP seçmeninden de oy bekliyoruz. Saadet Partisi HDP, BBP seçmeninden de oy bekliyoruz. Türkiye'de ekonomiden insan haklarına, eğitimden spora, tarımdan iş hayatına kadar her alanda istikrara ihtiyaç var" ifadelerini kullandı

13 yıl içinde elde edilen istikrarı basit koalisyon hesaplarıyla yok edilmemesi gerektiğini ifade eden Akçay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"MHP’li dostlarımız, koalisyon görüşmelerinde ‘Hayır’ demekten başka hiçbir söz söylemeyen ve hiçbir sorumluluk almayan Bahçeli’yle ilgili öz eleştiriyi kendi gönüllerinde yapmalılar. Susarak ne terör önlenir, ne de her şeye hayır diyerek milliyetçilik olur. Milletimizin yeniden istikrar ve güven içinde yaşaması için Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimden oy istiyoruz. Tekirdağ'da CHP’li belediyeler her yağmurda sınıfta kalıyor. 12-0 diyerek oy aldılar ama zafer sarhoşluğuyla sevinmekten başka bir şey yapmadılar. CHP’li belediye başkanları hizmet yapmıyor, yatırım yapmıyor. Tekirdağlılar ve CHP’liler iş yapmayan belediyelere mahkum değil. CHP’li hemşerilerimizden hizmet, yatırım, istikrar için AK Parti’ye oy bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.