Tekirdağ

1 Kasım Genel Seçimi

19:38 01 Kasım 2015
1 Kasım Genel Seçimi

 AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, mevcut sonuçlara göre ilde 3 milletvekili çıkardıklarını belirtti.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilde sandıkların yüzde 80'inin açıldığını belirtti.

Bu sonuçlara göre milletvekili sayısının 2'den 3'e çıkardıklarını aktaran Akçay, şunları söyledi:

"Bu şekilde devam ederse bu sandık sonuçları, inşallah Tekirdağ'da 3 milletvekilini çıkaracağız. Bu da bizim için çok mutluluk ve gurur verici bir durum. İnşallah yüzde 100'ü tamamlandığında da böyle neticelenir. Biz 3 milletvekilimiz ile şehrimizi Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Hizmet etmeye bundan sonra da 3 milletvekiliyle devam etmek istiyoruz."

Akçay, mevcut sonuçlara göre AK Parti adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün'ün milletvekili seçildiğini söyledi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de Türkiye'de ve Tekirdağ'da milletin beklediği bir sonuç gerçekleştiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gerçekten bundan sonra da bize milletimizin verdiği bu görev ve bu yol doğrultusunda biz de gecemizi gündüzümüze katarak her dakikamızı da iyi bir şekilde değerlendirerek, bu aziz millete yeniden hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Bu konuda bugüne kadar girdiği her seçimde sadece ve sadece milletinin gücünü arkasına alan AK Parti, bir seçimde daha yine aziz milletimizin çok ama çok büyük gücünü yine yanında buldu, arkasında buldu."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.