Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

13:27 03 Kasım 2015
Tekirdağ'dan kısa kısa

TESKİ'den fatura borcu birikmiş vatandaşlara taksit kolaylığı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), su faturası borcu biriken vatandaşlara, borçlarını taksitle ödeme kolaylığı sağlayacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, biriken su faturası borçlarına 36 aya kadar taksit imkanı sağlanacağı bildirildi.

TESKİ Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar gereği Taksitlendirme Yönergesi'nin değiştirildiği belirtilen açıklamada, su kullanım bedellerine göre 5, 10, 15, 20 ve 36 taksit imkanı sağlanacağı kaydedildi.

 

- Albayrak,  İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ile toplantı yaptı

 

 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda, Albayrak, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı çalışanlarıyla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda konuşan Albayrak, daire başkanları ile belirli periyotlarda bu tür toplantılar yaparak yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldığını belirtti.

Tüm daire başkanlarının özveri ile çalıştığını kaydeden Albayrak, 2016 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin daha fazla çalışacağını söyledi.

Toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Neşat Erdoğan ile  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin'de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.