Tekirdağ

Milletvekili seçiminin ardından

14:13 08 Kasım 2015
Milletvekili seçiminin ardından

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 1 Kasım seçimlerinde Tekirdağ'dan 3 milletvekili çıkartarak önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, bundan sonraki hedeflerinin yerel seçimlerde aynı başarıyı tekrarlamak olduğunu ifade etti. 

Yel, Tekirdağ'daki bir mağaza açılışında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına karşın ülkede ekonomik hayatın canlılık kazanmaya başladığını kaydetti. 

Tekirdağ'ın bugüne kadar çözülemeyen bir çok sorunu olduğunu ve en çok vergi veren illerin başında gelmelerine rağmen bunun karşılığını tam olarak alamadıklarını belirterek, Tekirdağ milletvekilleri olarak tüm bu sorunların çözümü için çalışacaklarını ifade etti. 

Bundan sonraki süreçte hedeflerinin yerel seçimler olduğunu ifade eden Yel, "Parti olarak bunun planlamasını yaptık. Tekirdağ'da da 1 kasım da bütün ilçelerde oy oranlarımızda ciddi artış oldu. Bunun yansımasını inşallah yerel seçimlerde görmek istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz yerel seçimlerde başarı kazanmak" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.