Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

16:52 18 Kasım 2015
Tekirdağ'dan kısa kısa

Süleymanpaşa Belediyesi judo takımının çalışmaları

 Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı, antrenmanlarına, Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezinde devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Deniz Şilli, yaptığı yazılı açıklamada, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda Süleymanpaşa Belediyesi'ni temsil edecek takımın, haftanın yedi günü üç grup olarak çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı.

Takımda 60 bayan ve 80 erkek sporcunun bulunduğunu kaydeden Şilli, insanlara judonun  faydalı bir spor olduğunu anlatmaya çalıştıklarını belirtti.

Dünyada okul öncesi gelişim çağında 4 temel spor branşının olduğunu aktaran Şilli, "Bunlar atletizm, yüzme, jimnastik, judo.  Judonun bireysel gelişime katkısı çok fazla olduğu için tüm Süleymanpaşalı vatandaşlarımızı Süleymanpaşa Belediyesi Judo Takımına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

- Zabıta ekiplerinden seyyar satıcıları denetimleri

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede seyyar satıcı denetimi gerçekleştirildi.

Hükümet Caddesi üzerinde, seyyar midye dolma satıcılarını denetleyen zabıta ekipleri, kanunlara aykırı bir şekilde midye satan seyyar satıcıların midyelerine el koydu.

Ekipler, sağlıksız koşullarda üretildiği tespit edilen toplam 50 kilo midye dolmaya el koydu ve daha sonra gömerek imha etti.

Denetimlerin sürekli olarak devam edeceği belirtilirken, insan sağlığını tehdit eden satıcılara karşın çalışmaların süreceği kaydedildi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.